Kurs- og konferansemeny
Konferansepakke 1:
to halve rundstykker. et halvt med ost og skinke, et halvt med egg og reke. Frukt ved oppstart. Kaffe, te og vann tilgjengelig hele dagen.
Konferansepakke 2:
Velg mellom:
Gulasjsuppe, kyllingsuppe eller pastasalat med kylling
Alle tre valg serveres med brød og smør
Frukt ved oppstart. Kaffe te og vann tilgjengelig hele dagen.
Konferansepakke 3:
Lunsjtallerken: varm karbonade med løk, kyllingklubbe, roastbiff med remulade, laks og eggerøre, reke, potetsalat og grønn salat. Brød og smør
Frukt ved oppstart. Kaffe te og vann tilgjengelig hele dagen.
Tilvalg: dagens dessert.
Tilvalg: kake til pause.
Ta kontakt for pris
Booking:
e-post: post@egersundarena.no
Telefon: 51 21 53 78 . velg 1 for avdelingsleder, velg 2 for kjøkken