Kurs- og konferansemeny

Konferansepakke 1:

to halve rundstykker. et halvt med ost og skinke, et halvt med egg og reke. Frukt ved oppstart. Kaffe, te og vann tilgjengelig hele dagen.

 

Konferansepakke 2:

Velg mellom:    

Gulasjsuppe, kyllingsuppe eller pastasalat med kylling

Alle tre valg serveres med brød og smør

Frukt ved oppstart. Kaffe te og vann tilgjengelig hele dagen.

Konferansepakke 3:

Lunsjtallerken: varm karbonade med løk, kyllingklubbe, roastbiff med remulade, laks og eggerøre, reke, potetsalat og grønn salat. Brød og smør

Frukt ved oppstart. Kaffe te og vann tilgjengelig hele dagen.

Tilvalg: dagens dessert.

Tilvalg: kake til pause.

Ta kontakt for pris

rekefat
rekefat

press to zoom
baguette ost og skinke
baguette ost og skinke

press to zoom
ostekake
ostekake

press to zoom
rekefat
rekefat

press to zoom
1/16

 

Booking:

e-post: post@egersundarena.no

Telefon: 51 21 53 78 . velg 1 for avdelingsleder, velg 2 for kjøkken

 

Besøk oss

på Facebook