Kurs- og konferansemeny

Konferansepakke 1:

Baguette eller frokostbrød med ost/skinke eller reker/egg

Frukt, kaffe og te tilgjengelig under hele konferansen

 

Konferansepakke 2:

4 snitter pr.person

reke, karbonade, laks og eggerøre, roastbiff.

 

Konferansepakke 3:

Velg mellom:    

Jordskokksuppe med bacon og urtebrød

Fisk og skalldyrsuppe med hvitløksbrød

Pastasalat med kylling. Med foccattiabrød

Fransk bondesalat med bacon og bønner. Servert med hvitløksbrød

Denne pakken kan også serveres som buffet med begge suppene og begge salatene.

Konferansepakke 4:

Velg mellom:

Lunsjtallerken: varm karbonade med løk, kyllingklubbe, potetkake med røkelaks og urtekrem, roastbiff med remulade, potetsalat og grønn salat. Brød og smør

Forenklet koldtbord: varme karbonader med løk, kyllingklubbe, skinkestek, roastbiff, røkelaks, reker, halve egg, potetsalat, remulade, eggerøre og grønn salat. Brød og smør

Vanlig koldtbord: varme karbonader, kyllingklubbe, skinkestek, hamburgerrygg, roastbiff, spekepålegg, halve egg med pynt, reker, røkelaks, potetsalat, waldorfsalat, grønn salat, remulade. Brød og smør

 

Frukt, kaffe og te er tilgjengelig under hele konferansen,

Vi serverer også kake i tillegg som pausemat for heldagskonferanser.

Pris halv dag: Fra kr 100,- per deltaker

Pris hel dag: Fra kr. 145 per deltaker.

 

I tillegg kommer leie av lokaler:

Priser fra kr. 950,-

 

Booking:

e-post: post@egersundarena.no

Telefon: 51 21 53 76  /  51 21 53 78

 

Ta kontakt for pristilbud ved eventuelt andre ønsker.

Besøk oss

på Facebook