top of page

TRYKK HER ELLER RING  51215378

Våre nye og fleksible konferanselokaler har de nødvendige tekniske løsninger for presentasjoner og foredrag. Vi har også grupperom å tilby. Egersund Arena ønsker å hjelpe deg som arrangør til å tilby en optimal kurs- og konferanseopplevelse for deltakerne. Bygget er i sin helhet universelt utformet med enkel adkomst og bruk for alle.  Utenfor er egen parkeringsplass til 80-90 biler.

Salen er ypperlig som konsertsal og forelesningssal.  Den har totalt ca. 600 sitteplasser fordelt på ca. 400 plasser på gulvplan og 200 plasser på galleriet.   De fleste sitteplassene er i svakt amfi hvor alle ser godt og får en optimal opplevelse av det som skjer på scenen.  Plassene er nummerert.

Foajéen

Foajéen er et fellesområde for alle virksomheter og arrangementer på bygget. Det er også kafeområde. Området kan ved spesielle anledninger benyttes til selskaper, utstillinger og andre samlinger. Det er plass å dekke langbord til ca. 300 personer og til ca. 160 personer ved småbord.

Rommet har projektor i taket som er rettet mot lys vegg over inngangen til Storsalen.

Solstua

 

Godt egnet lokale i 1. etg. til alle anledninger,

både konferanser og selskaper.

Her er 3 sittegrupper med salongbord, ellers bord/stol-oppsett etter ønske. Plass til  ca 70 stoler på rekke totalt, noe mindre ved bruk av ulike bordoppsett. 

 

Rommet et utstyrt med projektor og lerret, høyttaleranlegg, trådløst nettverk og teleslynge.

Flerbrukshallen

Hall som kan benyttes til ulike formål – idrett, salgsmesser, arrangementer og selskaper.

Hallen kan innredes med langbord for 350-380 personer. Parkettgolvet dekkes med teppefliser ved behov.

 

I forbindelse med fysiske aktiviteter er det garderober med dusj og toalettmuligheter

Besøk oss

på Facebook

bottom of page