Cateringmeny
Drikke: Kaffe, te
Kaker:
-
Suksesskake, fløtekake, cobrakake (14 stk.)
-
Sjokoladekake, gulrotkake, eplekake (14 stk.)
-
Ostekake (14 stk.)
-
Marsipankake (14 stk.)
-
Kringle (20 stk.)
-
Langpanne sjokoladekake (30 stk)
-
Langpanne fløtekake (30 stk.)
-
Lappe med rømme og syltetøy
Kald mat:
-
Halvt rundstykke m/ost
-
Halvt rundstykke m/skinke
-
Halvt rundstykke m/ost og skinke
-
Halvt rundstykke m/reker
-
Baguette m/roastbiff
-
Baguette m/ reke og egg
-
Baguette med ost og skinke
-
Smørbrød – hel firkanta skive: Reker, karbonader, laks
-
Assorterte snitter – halve skiver skåret i snitt med karbonader, reker, laks steik hamburgerrygg og roastbeef
-
Pastasalat med reker + hvitløksbrød
-
Pastasalat med kylling + foccatiabrød
-
Kremet pastasalat med skinke + hvitløksbrød
-
Salat med scampi og egg
Varm mat:
-
Lapskaus med salt lammekjøtt. Kun tirsdager
Supper:
-
Kyllingsuppe med hvitløksbrød
- Dagens suppe. Ta kontakt for tilbud
Drikke:
-
Kaffe
-
te




Lunsjtallerken med karbonade, kylling, reker, røkelaks, eggerøre, potetsalat, grønn salat, Brød og smør.
Koldtbord: Karbonater m/løk og kylling (varmt), skinke, steik, roastbeef, spekemat, reker, røkelaks, potetsalat, waldorfsalat, grønn salat, eggerøre og pyntede halve egg. Brød og smør.
Tapaskombinasjon: kyllingspyd m/peanøttdipp, dadler med bacon, vårruller, krydrede kjøttboller i tomatsaus, scampi m/chilimajones, vannmelon m/fetaost, potetlefse m/røkelaks, ostekrem og ruccolasalat,potetlefse med spekeskinke ostekrem og ruccola, ½ egg m/pynt, pastasalat, potetsalat og foccatiabrød. (Må bestilles min. 3 dager i forkant.)
Komle m/salt lammekjøtt, pølse, bacon og kålrabistappe
(kun torsdager)
Kjøttkaker med tilbehør.
Annet:
-
Kyllingwraps
-
Focaccia med roastbiff og syltet løk
-
Risengrøt med rød saft
Det kan også leveres forskjellige middagsretter på forespørsel.
Ta kontakt for et pristilbud.
Åpningstider:
Mandag - fredag 08:00 - 14:30
All mat må hentes i våre åpningstider.
e-post: kjokkenet@egersundarena.no
eller telefon: 51215378