Cateringmeny

Drikke: Kaffe, te

 

Kaker:

  • Suksesskake, fløtekake, cobrakake (14 stk.)

  • Sjokoladekake, gulrotkake, eplekake (14 stk.)

  • Ostekake (14 stk.)

  • Marsipankake (14 stk.)

  • Kringle (20 stk.)

  • Langpanne sjokoladekake (30 stk)

  • Langpanne fløtekake (30 stk.)

  • Lappe med rømme og syltetøy

 

Kald mat:

  • Halvt rundstykke m/ost

  • Halvt rundstykke m/skinke

  • Halvt rundstykke m/ost og skinke

  • Halvt rundstykke m/reker Baguette m/ost og skinke

  • Baguette m/roastbiff Baguette m/reker

  • Helt frokostbrød m/ost og skinke

  • Helt frokostbrød m/laks og eggerøre

  • Helt frokostbrød m/egg og reker

  • Halvt frokostbrød m/ost og skinke

  • Smørbrød – hel firkanta skive: Reker, karbonader, laks

  • Assorterte snitter – halve skiver skåret i snitt med karbonader, reker, laks steik hamburgerrygg og roastbeef

  • Pastasalat med reker + hvitløksbrød

  • Pastasalat med kylling + foccatiabrød

  • Kremet pastasalat med skinke + hvitløksbrød

  • Salat med scampi og egg

  • Fransk bondesalat med baguetter

Varm mat:

  • Arenas burger med urtebrød

  • Lapskaus med salt lammekjøtt

 

Supper:

  • Meksikansk tomatsuppe med hvitløksbrød

  • Minestronesuppe med foccatiabrød

  • Fiskesuppe med brød og smør

  • Blomkålsuppe med brød og smør

  • Tomatsuppe med egg og makaroni. Brød og smør.

Drikke:

  • Kaffe

  • te

 

smørbrød
smørbrød

baguette ost og skinke
baguette ost og skinke

laks-og-eggerøre-fat.jpg
laks-og-eggerøre-fat.jpg

smørbrød
smørbrød

1/18

Lunsjtallerken med karbonade, kylling, røkelaks, eggerøre, potetsalat, grønn salat, Brød og smør.

 

Koldtbord: Karbonater m/løk og kylling (varmt), skinke, steik, roastbeef, spekemat, reker, røkelaks, potetsalat, waldorfsalat, grønn salat, eggerøre og pyntede halve egg. Brød og smør.

 

Koldtbord-/tapaskombinasjon: Reker, kyllingspyd m/peanøttdipp, dadler med bacon, vårruller, roastbiff med remulade, krydrede kjøttboller i tomatsaus, schampi m/chilisaus, røkelaks, eggerøre, vannmelon m/fetaost, potetlefse m/ostekrem og ruccolasalat, ½ egg m/pynt, pastasalat, potetsalat og foccatiabrød. (Må bestilles min. 3 dager i forkant.)

 

Komle m/salt lammekjøtt, pølse, bacon og kålrabistappe

(kun torsdager)

 

Annet:

  • Kyllingwraps

  • Pølse i brød

  • Risengrøt med rød saft

 

Det kan også leveres forskjellige middagsretter på forespørsel.

Ta kontakt for et pristilbud.

 

Åpningstider:

Mandag - fredag 08:00 - 14:30

For catering ut over disse åpningstider, ta kontakt for tilbud.

 

e-post: kjokkenet@egersundarena.no

eller telefon: 51215378

Besøk oss

på Facebook