Selskapsmeny
Supper:
-
Blomkålsuppe
-
Fisk- og skalldyrsuppe
-
Gulrotsuppe med ingefær
Koldtbord:
-
avocado med rekesalat
-
spekeskinke med melon
-
kyllingspyd med sataysaus
Hovedretter:
-
Sursteik, servert med gulerøtter, rosenkål, waldorfsalat og tyttebærsyltetøy
-
Lammesteik, servert med gulerøtter, blomkål og aspargesbønner
-
Røkt svinekam, servert med surkål, gulerøtter og erter
-
Reinstyrsteik, servert med gulerøtter, rosenkål, waldofsalat og tyttebær
-
Oksesteik, servert med gulerøtter, rosenkål, waldorfsalat og tyttebærsyltetøy
Dessert:
-
Panacotta med skogsbærcoulis
-
Sitronfromasj m/skogsbærsaus
-
Sjokoladepudding m/vaniljesaus
-
Sjokoladefromasj m/vaniljesaus
-
Karamellpudding m/krem
-
Frisk fruktsalat m/is eller vaniljekrem
Kaffemat:
-
Suksesskake
-
Sjokoladekake
-
Fløtekake
-
Eplekake m/krem
-
Marsipankake
-
Gulrotkake
-
Ostekake
-
Kringle (20 stk.)
-
Langpanne fløtekake (30 stk.)
-
Langpanne sjokoladekake (30 stk.)
Snitter:
-
Assorterte snitter – halve skiver skåret i snitt medkarbonader, reker, laks, steik, hamburgerrygg og roastbeef
Booking:
e-post: post@egersundarena.no
Telefon: 51 21 53 76 / 51 21 53 78