Selskapsmeny

Supper:

  • Blomkålsuppe

  • Fisk- og skalldyrsuppe

  • Gulrotsuppe med ingefær

Koldtbord:

  • avocado med rekesalat

  • spekeskinke med melon

  • kyllingspyd med sataysaus

Hovedretter:

  • Sursteik, servert med gulerøtter, rosenkål, waldorfsalat og tyttebærsyltetøy

  • Lammesteik, servert med gulerøtter, blomkål og aspargesbønner

  • Røkt svinekam, servert med surkål, gulerøtter og erter

  • Reinstyrsteik, servert med gulerøtter, rosenkål, waldofsalat og tyttebær

  • Oksesteik, servert med gulerøtter, rosenkål, waldorfsalat og tyttebærsyltetøy

 

Dessert:

  • Panacotta med skogsbærcoulis

  • Sitronfromasj m/skogsbærsaus

  • Sjokoladepudding m/vaniljesaus

  • Sjokoladefromasj m/vaniljesaus

  • Karamellpudding m/krem

  • Frisk fruktsalat m/is eller vaniljekrem

sursteikfat
sursteikfat

smørbrød
smørbrød

waldorfsalat
waldorfsalat

sursteikfat
sursteikfat

1/8

Kaffemat: 

  • Suksesskake 

  • Sjokoladekake 

  • Fløtekake 

  • Eplekake m/krem 

  • Marsipankake 

  • Gulrotkake 

  • Ostekake 

  • Kringle (20 stk.) 

  • Langpanne fløtekake (30 stk.) 

  • Langpanne sjokoladekake (30 stk.) 

 

Snitter: 

  • Assorterte snitter – halve skiver skåret i snitt medkarbonader, reker, laks, steik, hamburgerrygg og roastbeef

 

Booking:

e-post: post@egersundarena.no

Telefon: 51 21 53 76  /  51 21 53 78

Besøk oss

på Facebook