Selskapsmeny

Supper:

  • Blomkålsuppe med sprøstekt bacon

  • Kremet kyllingsuppe

  • Gulasjsuppe

Koldtanretning:

  • avocado med rekesalat

  • spekeskinke med melon

  • kyllingspyd med sataysaus

Hovedretter:

  • Sursteik, servert med gulerøtter, rosenkål, waldorfsalat og tyttebærsyltetøy

  • Lammesteik, servert med gulerøtter, blomkål og aspargesbønner

  • Svinenakke, servert med potet og sellerirotstappe, stekte rotgrønnsaker og rørte tyttebør

  • Reinstyrsteik, servert med gulerøtter, rosenkål, waldofsalat og tyttebær

 

Koldtbord:

Karbonader, kylling, reker, røykelaks og eggerøre, svinestek, hamburgerrygg, roastbiff og remulade, spekeskinke og fenalår, halve egg med pynt, potetsalat, Waldorfsalat, grønn salat, majones, dressing, brød og smør.

Tapas:

tapaskjøttboller i tomatsaus, kyllingspyd med peanøttsaus, scampi med chilimajones, vannmelon med fetaost, vårruller med søt saus, potetkake med røkelaks ostekrem og ruccolasalat, potetkake med spekeskinke ostekrem og ruccolasalat, dadler med bacon, halve egg med pynt, pastasalat, grønn salat, potetsalat, foccatiabrød.

 

Dessert:

  • Panacotta med skogsbærcoulis

  • Sitronfromasj m/skogsbærsaus

  • Sjokoladepudding m/vaniljesaus

  • Sjokoladefromasj m/vaniljesaus

  • Karamellpudding m/krem

  • Frisk fruktsalat m/is eller vaniljekrem

sursteikfat
sursteikfat

press to zoom
smørbrød
smørbrød

press to zoom
waldorfsalat
waldorfsalat

press to zoom
sursteikfat
sursteikfat

press to zoom
1/8

Kaffemat: 

  • Suksesskake 

  • Sjokoladekake 

  • Fløtekake 

  • Eplekake m/krem 

  • Marsipankake 

  • Gulrotkake 

  • Ostekake 

  • Kringle (20 stk.) 

  • Langpanne fløtekake (30 stk.) 

  • Langpanne sjokoladekake (30 stk.) 

 

Snitter: 

  • Assorterte snitter – halve skiver skåret i snitt medkarbonader, reker, laks, steik, hamburgerrygg og roastbeef

 

Booking:

e-post: post@egersundarena.no

Telefon: 51 21 53 76  /  51 21 53 78

Besøk oss

på Facebook