top of page

Selskapsmeny

Supper:

  • Blomkålsuppe med sprøstekt bacon

  • Kremet kyllingsuppe

  • Gulasjsuppe

Koldtanretning:

  • avocado med rekesalat

  • spekeskinke med melon

  • kyllingspyd med sataysaus

Hovedretter:

  • Sursteik, servert med gulerøtter, rosenkål, waldorfsalat og tyttebærsyltetøy

  • Lammesteik, servert med gulerøtter, blomkål og aspargesbønner

  • Svinenakke, servert med potet og sellerirotstappe, stekte rotgrønnsaker og rørte tyttebør

  • Reinstyrsteik, servert med gulerøtter, rosenkål, waldofsalat og tyttebær

 

Koldtbord:

Karbonader, kylling, reker, røykelaks og eggerøre, svinestek, hamburgerrygg, roastbiff og remulade, spekeskinke og fenalår, halve egg med pynt, potetsalat, Waldorfsalat, grønn salat, majones, dressing, brød og smør.

Tapas:

tapaskjøttboller i tomatsaus, kyllingspyd med peanøttsaus, scampi med chilimajones, vannmelon med fetaost, vårruller med søt saus, potetkake med røkelaks ostekrem og ruccolasalat, potetkake med spekeskinke ostekrem og ruccolasalat, dadler med bacon, halve egg med pynt, pastasalat, grønn salat, potetsalat, foccatiabrød.

 

Dessert:

  • Panacotta med skogsbærcoulis

  • Sitronfromasj m/skogsbærsaus

  • Sjokoladepudding m/vaniljesaus

  • Sjokoladefromasj m/vaniljesaus

  • Karamellpudding m/krem

  • Frisk fruktsalat m/is eller vaniljekrem

Kaffemat: 

  • Suksesskake 

  • Sjokoladekake 

  • Fløtekake 

  • Eplekake m/krem 

  • Marsipankake 

  • Gulrotkake 

  • Ostekake 

  • Kringle (20 stk.) 

  • Langpanne fløtekake (30 stk.) 

  • Langpanne sjokoladekake (30 stk.) 

 

Snitter: 

  • Assorterte snitter – halve skiver skåret i snitt med​karbonader, reker, laks, steik, hamburgerrygg og roastbeef

 

Booking:

e-post: post@egersundarena.no

Telefon:   51 21 53 78. 09.00 til 14.30

Velg 1 for avdelingsleder, velg 2 for kjøkken

Besøk oss

på Facebook

bottom of page